Geef een verwenbon cadeau! Altijd ontspannend.

100% Biologisch

Kwaliteit, genot en pure schoonheid; begrippen die kenmerkend zijn voor Sothys. Uitgerust met een laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau, garandeert Sothys een cosmetische kwaliteit (tolerantie, gemak, opname) voor een meetbare doeltreffendheid van haar producten. Via 15.000 instituten is Sothys aanwezig in meer dan 90 landen. Sothys is niet getest op dieren en goedgekeurd door Proefkoneen.

Wat zijn de openingstijden?

Ochtend Middag Avond
Maandag gesloten gesloten open
Dinsdag open open open
Woensdag gesloten gesloten open
Donderdag open open open
Vrijdag open open open
Zaterdag open open gesloten

Waaruit bestaat de voorbereiding?

Drie weken vóór de behandeling geen ( of zo weinig mogelijk ) zon, zonnebank of zelfbruinende crème. Het pigment in de huid kan het effect van de behandeling nadelig beïnvloeden. Na de behandeling een week geen zon of zonnebank. Gebruik voor het gezicht een sunblock of crème met een hoge beschermfactor. Gedurende de behandelperiode en 8 weken voor de eerste behandeling mag het te behandelen gebied niet geharst of geëpileerd worden. Scheren en ontharingscrème mag wel. Twee dagen vóór de behandeling moet u zelf het gebied zorgvuldig scheren. Wij kunnen het scheren ook voor u doen maakt u hiervoor een afspraak bij ons.

Hoe gaat de IPL behandeling in z’n werk?

Allereerst wordt een koele contact gel aangebracht. Een speciaal opgeleide therapeut geeft lichtpulsen op de huid.
Het werkt als volgt: de lichtflits wordt omgezet in warmte en wordt via het pigment van de haar naar de voedingsbodem van het haar geleid. Deze voedingsbodem wordt door de warmte vernietigd en de haar zal op die plaats niet meer terug groeien. De omliggende huid en het weefsel worden absoluut niet beschadigd. De Record-618 met GEM – technology beschikt over een zeer geavanceerde, risicoloze en betrouwbare techniek. Dankzij de GEM – technology is het mogelijk om op een uniek manier energie af te geven aan een van te voren bepaald gebied.